Tietoa ja ohjeita

Varaus ja maksu

Voit varata ja maksaa majoituksen tekemällä varauksen sivujemme varausjärjestelmällä. Saat varausvahvistuksen sähköpostitse.

Sisään- ja uloskirjautuminen

Sisäänkirjatuminen klo 15.00 - 22.00 ja uloskirjautuminen klo 12.00.

Henkilökunta

Olemme omatoimimotelli, joten paikalla ei ole henkilökuntaa. Saat meihin yhteyden tarvittaessa puhelimitse.

Ovikoodit

Kaikki ovemme toimivat koodilla ja saat ulko-oven sekä oman huoneen avauskoodin tekstiviestillä viimeistään majoittumispäivän aamupäivän aikana.

Ulko-ovi

Rakennuksen ulko-ovi on aina lukittu. Ulko-ovi avautuu näppäilemällä ulko-oven avauskoodi oven viereissä olevaan näppäimistöön.

Huoneen ovi

Huoneen pieni nelinumeroinen koodinäppäimistö sijaitsee huoneen ovenkahvassa. Näppäile saamasi koodi painikkeilla ja avaa ovi kahvasta painamalla. Kun suljet oven se lukkiutuu automaattisesti.

Turvallisuussyistä huoneen oven voi avata huoneesta aina normaalisti kahvasta painamalla.

Jos näppäilet väärän koodin viisi kertaa peräkkäin, lukko ei hyväksy uusia yrityksiä kolmeen minuuttiin. Mikäli kuitenkin näppäilet tuona aikana oikean koodin kaksi kertaa peräkkäin ovi avautuu jälleen normaalisti. Vaihdamme ovikoodit jokaisen vieraan jälkeen.
Huoneen avaus ovikoodilla

Jaetut kylpyhuoneet

Osassa huoneitamme on oma WC ja kylpyhuone, mutta muiden huoneiden majoittujien käytössä on käytävillä sijaitsevat yhteiskäytössä olevat WC:t ja suihkut. 

Ensimmäisessä kerroksessa on erillinen WC, toisessa kerroksessa kylpyhuone jossa WC-istuin ja suihku. Kellarikerroksessa erillinen WC sekä kaksi suihkua saunan yhteydessä.

Kellarin WC:ssä on asiakaskäytössä myös pyykinpesukone.

Sauna

Kellarikerroksessa sijaitseva sauna on varustettu heti valmiilla kiukaalla, joten saunominen onnistuu milloin tahansa. 

Nosta kiukaan kansi ylös ja aloita saunominen, sulje kiukaan kansi kun lopetat saunomisen.
Heti valmis sauna asiakkaiden käytössä

Keittiöt

Vieraidemme käytössä on molemmissa asuinkerroksissa olevat keittiöt. Keittiössä onnistuu ruuan valmistus, lämmitys ja syöminen. Keittiöistä löytyvät astiastot, aterimet ja ruuanvalmistuvälineet, kuten kattilat ja paistinpannut.

Lisäksi kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, keittolevyt sekä jääkaappi.

Jääkaapit myös huoneissa

Jokaisessa huoneessa on myös oma jääkaappi.

Huomioithan seuraavan käyttäjän

Keittiömme toimii omatoimisesti, joten pyydämme varmistamaan että keittiö jää käytön jälkeen siistiin kuntoon seuraavalle käyttäjälle.
 Motel Tornio yhteiskeittiöt

Aamiainen

Meiltä voit varata lisämaksusta myös aamiaisen, joka toimitetaan huoneen jääkaappiin edellisenä iltana klo 20.00 - 21.30 välisenä aikana. Aamiaisen voi varata huonevarauksen yhteydessä lisäpalveluna. 

Mikäli teet myöhäisen huonevarauksen samalle päivälle, niin varaus tulee tehdä viimeistään klo 19.00, jotta ehdimme toimittamaan aamiaisen.

Aaminenpaketti sisältää

Tuoresalaatti ja dippi, täytetty ruisleipä paistetulla kananmunalla, kinkkurulla vaaleasta leivästä, kahvipussi, sokeripalat, 0,5l maito, monivitamiinimehu.

Leipien täytteet voivat vaihdella.

Pysäköinti

Pysäköinti on ilmaista ja löydät huoneesi mukaisesti numeroidun lämmityspistokkeella varustetun parkkipaikan motellin vierustalta.

Siivous

Suoritamme huonesiivouksen, liinavaatteiden ja pyyhkeiden vaihdon viikon välein. Näin voimme vähentää usein turhaa pyykinpesua. Mikäli tarvitset siivouksen tai pyyhkeiden vaihdon aiemmin pyydämme ottamaan yhteyttä henkilökuntaan.
Sivustolla käytetään kävijäseurantaevästeitä.